Sipariş Bilgileri
- WEB SİTEMİZDEN ONLINE PASTA SİPARİŞİ VEREBİLİRSİNİZ.
- İnternet üzerinden vereceğiniz siparişlerde ürününüzün durumunu takip edebilir, ayrıca küçük süprizlerden yararlanma şansı elde edersiniz.
- Ürünlerin detay sayfasında yer alan Sipariş Ver butonuna tıklayarak gideceğiniz Sipariş oluşturma sayfasında pastanızı istediğiniz gibi özelleştirebilir ve sipariş verebilirsiniz.
- Pasta siparişlerinizi sadece İstanbul içi teslim edebiliyoruz. Kurabiye (özel tasarım , fotoğraflı, bebek, nişan & düğün) , cupcake, muffin vb. krema içermeyen ürünleri tüm Türkiye’ye kargo ile adresinize ulaştırabiliyoruz.
- Fiyatlar ürünlerin büyüklüklerine ve tasarımına göre farklılık göstermektedir. özel tasarım pastaların dilim fiyatları 8-12 TL arası , kurabiyelerin adedi 3-40 TL arası değişmekte ( dev kurabiyelerden saplı kurabiyelere kadar), cupcake’lerin adedi 3 - 12 TL arası değişmektedir.
- Fotoğraflı kurabiye , istediğiniz boyda ve şekilde hazırlanabilir. Birden fazla fotoğrafı kurabiyelerinizde ve çikolatalarınızın üzerinde kullanabiliriz. Fiyatları 5 - 60 TL arası adet bazında değişmektedir.
TASARIMA KARAR VERİRKEN
- Kutlama yapılacak günün ve kişinin özelliklerini yansıtacak ve olayı daha da anlamlı kılacak bir tasarıma karar vermek hedeflenmektedir. Bunun için siparişi veren kişiler ile karşılık ön görüşme yapılmasında fayda vardır.
- özellikle düğün, nişan ve doğum günü gibi özel günleriniz için pastalarınız arzu ettiğiniz takdirde maket çizimi yapılarak size mail yoluyla ulaştırıla bilinir.
- Her zaman görülmüş ve yapılmış tasarımlardan ziyade, daha çok kişiye özel farklı tasarımlar yapılması tercih edilmektedir.
- Unutmayın tasarlanan pasta, kurabiye, cupcake vb. ürün sadece sizin için üretilecek ve sadece sizin kutlamanızda yer alacaktır.
- Pastaların dışlarını tasarladığımız gibi içlerini de tasarlamaktayız.
Pandispanya ve krema, aksi istenilmediği sürece çikolata ile hazırlanmaktadır. Pandispanya için bitter, krema için beyaz ve sütlü çikolata kullanılmaktadır. Pandispanya özel reçetedir, nemli browni kıvamında sunulmaktadır.
Pastayı zenginleştirmek için frambuaz, böğürtlen, muz, Frenk üzümü, limon, portakal, antep fıstığı , badem gibi farklı malzemeleri seçebilir veya farklı aromalar ile pandispanyanıza lezzet önerisi sunabilirsiniz. Jamica rom, portakal, limon, Irish, vanilya, lime limon ,Bourbon vb. Hem içi hem dışı sadece size özel olsun ..
çocuklar için ise iç tasarımında bol sütlü çikolata, süt kreması ve muz- frambuaz veya mozaik pasta tercih edilmektedir.
TESLİMAT
- Şişli Cevahir Alışveriş merkezi veya Fulya Türk Kalp vakfı yakınındaki atölyemizden kendiniz ürünlerinizi teslim alabilirsiniz.
- Adresimiz: Gayrettepe Fulya 19 Mayıs Mah. Yaşar Doğu sk.Baba Apt. alt giriş atölye no:33 şişli- İSTANBUL
- İstanbul dışı bölgelere kurabiye ve cupcake’ler kargo aracılığı ile ulaştırılmaktadır.
- İstanbul içi bölgelere teslimat talep edildiğinde KM uzunluğuna gö;re teslimat ücreti talep edilmektedir.
MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ
- Sipariş öncesi ve sonrası iletişimin bütünüdür. Müşterilerimiz ile her zaman iletişim halinde olmaktan memnuniyet duyarız.
Sevgi ve saygılarımla
Burcu ÜNAL
Copyright © 2011 Pastacı.











